It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Silly Season: Roger Ohlsson klar för TAIF

Det har ryktats de senaste dagarna och nu står det klart att centern från KRIF denna säsong kommer fortsätta den i den grönvita dressen.
 
Roger Ohlsson är namnet på spelaren som spelat i KRIF nu under grundserien, men som nu alltså kommer att spela för TAIF i AllEttan. Anledningen är att man på grund av att Jens Holmströms skada som gör att han är borta tre veckor eller mer till så gör man alltså denna värvningen.
 
Patric Larsson säger så här om värvningen av Ohlsson till TAIFs hemsida:
''– En tvåvägslirare som jobbar hårt. Han är center i grund och botten, men kan spela vinge med, och det är nog det han kommer göra hos oss i första hand.
– Jag kan också tillägga att vi titta på att ta in honom i laget redan i somras, men då blev det inget. Det är knappast någon gris i en säck vi köper, vi har bra koll på honom från åren i allsvenskan. Och jag tror att han kan få ett lyft hos oss.''
 
Läs mer om:
Roger Ohlssons stats här!
Nyheten på TAIF.nu