BEKRÄFTAT: Back klar för Tingsryd

Dom ryktena som gick om att en back vid namn Eric Persson skulle vara på väg till Tingsryd är nu bekräftat på TAIFs hemsida.

Eric Persson kommer lånas ut från Kumla serien ut och vill det sig väl kan det bli förlängning över nästa säsong, det återstår att se. Eric spelade redan i kvällens match borta mot Örebro där det blev förlust för Tingsryd med 3-2 sedan Örebro gjort segermålet i mitten av den tredje perioden.

Jordan Smotherman och Daniel Åhsberg blev målskyttar för TAIF.

Läs mer om lånet av Eric Persson på TAIF.nu
Tingsryds AIF | | Kommentera |

Ny back på ingång till TAIF?

Det ryktas med tanke på backkrisen i TAIF att man ska in med en back på lån kanske för resten av säsongen. Då man inte kommer få loss Dean Kukan från Luleå som man haft innan på lån så ska man ta in en annan back.

Nynäshamnsfostrade backen Eric Persson som är 22 år spelar i IFK Kumla och gjorde det även förra säsongen. Han ses som en tuff och en aggressiv back. Återstår om denna Eric kommer att förstärka Tingsryd eller inte.

Tingsryds AIF inte behov av borgenslån - för tillfället

Ja, enligt Sveriges Radio Kronoberg så har man tagit kontakt med TAIFs sportchef Anders Gustavsson som uppger att man inte är behov av ett borgenslån från kommunen, men eventuellt i framtiden. Många privatpersoner och företag har skänkt pengar  till föreningen vilket tyder på att just nu är klubben inte behov av något borgenslån.

Men vi ska nu inte bara ta armarna i kors utan fortsätta bidra Tingsryds AIF så mycket som möjligt tycker jag. Auktionera TAIF-prylar eller något annan grej som sedan kommer gå till TAIF.

TILLSAMMANS FÖR VARANDRA!
VI ÄR T A I F, TINGSRYDS AIF!