It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Tingsryds AIF inte behov av borgenslån - för tillfället

Ja, enligt Sveriges Radio Kronoberg så har man tagit kontakt med TAIFs sportchef Anders Gustavsson som uppger att man inte är behov av ett borgenslån från kommunen, men eventuellt i framtiden. Många privatpersoner och företag har skänkt pengar  till föreningen vilket tyder på att just nu är klubben inte behov av något borgenslån.
 
Men vi ska nu inte bara ta armarna i kors utan fortsätta bidra Tingsryds AIF så mycket som möjligt tycker jag. Auktionera TAIF-prylar eller något annan grej som sedan kommer gå till TAIF. 
 
TILLSAMMANS FÖR VARANDRA!
VI ÄR T A I F, TINGSRYDS AIF!