Silly Season J18/J20: Koponen klar för TAIF

Enligt Mats Tjernströms blogg så är målvakten Christian Koponen klar för TAIF J18 och ska sedan kämpa om en plats i J20-laget.

Läs mer här!

Träningsmatchschemat klart!

Det är nu klart vilka träningsmatcher Tingsryd kommer spela inför säsongen 2013/2014. Man kommer starta med att spela lördagen den 10:e augusti mot Mörrum borta.

Endast EN match kommer spelas i Nelson Garden Arena, då möter man Nybro söndagen den 25:e augusti.

För mer info om träningsmatcherna - klicka här!

Silly Season - J20: Perstedts ersättare klar

Enligt Hockeymagasinet så står det klart igår att Sam Perstedts ersättare är nu klar för Tingsryds J20.

Linköpingsbacken Anton Kellman ska nu spela i de småländska skogarna, även Jesper Hagren, forward från Kungälv är även han klar för TAIFs J20.

Man ska vara muntligt överens med målvakten Christan Koponen Edvardsson från IFK Ore, där skolbiten ännu inte löst sig för Koponen.