Fokus på F-serien: Kallinge/Ronneby IF

Nu är det dags för Kallinge/Ronneby som är nästa lag på tur i Fokus på F-serien. KRIF som har vart topplag de senaste säsongerna i division 1 gick inte hela vägen till kvalserien förra säsongen.

Många trodde på dom men Huddinge satte stopp för detta i Play off 2.

Kallinge/Ronneby IF

Joakim Thelin, fw - till Helsingborgs HC
Zebastian Ilestedt, fw - till Kristianstads IK

2 målvakter, 6 backar och 12 forwards

Min syn på Kallinge/Ronneby:
KRIF har tappat ett antal viktiga spelare som backen Morgan Hassel och forwarden Stefan Söder som jag ser som dom tyngsta tappen för Blekingelaget. Bland nyförvärven är Sebastian Ottosson ett bra nyförvärv trots att han inte är någon poängsprutare så är han en slitvarg.

Brock Nixon känns som en chansning som mycket väl kan gå hem. Slovenen Otcenas känns även han som en chansning men vi får väl se vad som händer. KRIF är en av kandidaterna till att gå till Allettan efter jul.