Nu vill jag se blod, svett och tårar från spelarna!

Ja, efter dagens torsk hemma mot Piteå med 3-0, nollade mot tredjeplacerade laget i Allettan Norra börja man undra.

Såg stundtals lojt ut och man bara gled runt på isen och trodde det skulle lösa sig av sig själv. Den enda som jag verkligen såg försöka kämpa var David Laudiussom verkligen gav mest i laget i alla fall. Och även Michal Zajkowski som verkligen bärt laget på sina axlar i den här kvalserien.

Visst, vi har fortfarande allt i egna händer men då krävs det mer än allmänhetens åkning med klubba om det här ska gå, annars åker vi ur serien, så är det bara. Nu krävs det blod, svett och tårar!!

Det har vart alldeles för mycket glidande i den här kvalserien från TAIFs sida. Vill man inte behålla laget i näst högsta serien och skiter i det fullständigt hur det går när dom ändå är klar för annan klubb? Vad vet jag? Det ligger nog mycket i att några spelare är klara för en annan klubb och bara glider runt, istället tycker man ändå ska fan ge allt oavsett om man är signad och klar för en annan klubb eller har kontrakt till nästa år.

Dom som har 1-årskontrakt vilket dom flesta borde ju ändå visa att jag vill vara kvar i det här laget och dom ger verkligen allt. Men det känns som ingen har den där jävlar anamma i laget.

Man blir riktigt frustrerad, man får verkligen lida som TAIFARE!

Match på söndag borta!
Umeå Arena!
Mot Björklöven!

Nedsläpp 16.00 då och vill jag se stolthet, hjärta och tradition i spelarna! Det jag ser nu är varken stolthet eller hjärta för märket på tröjan man bär.

ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG GER VI UPP!

TILLSAMMANS FÖR VARANDRA!
VI ÄR T A I F, TINGSRYDS AIF!

Kvalserien: Ikväll smäller det igen mot KHK

Tingsryd vann ju senast mot Karlskrona i fredags med 5-1 i ett kokande Nelson Garden Arena.

Hoppas att man även ikväll får jubla högst i Karlskronas hemmahall. Det är alltså dags för ett returmöte nere i Karlskrona. Ett Karlskrona med lite kniven på strupen då man är tvungna att vinna mer eller mindre för att ha chans i fortsättningen av kvalet att klara sig kvar.

Men det hoppas jag Tingsryd kommer att sätta stopp för ikväll återigen. I Tingsryd kommer Zacke att stå och i Karlskronas kasse blir det Mattias Modig (lånet från Växjö) som ska stå.

IKVÄLL KÖR VI!

TILLSAMMANS FÖR VARANDRA!
VI ÄR T A I F, TINGSRYDS AIF!

Kvalserien: Dagen efter krossen mot KHK

Ja, kross eller utklassning, kalla ni det vad ni vill. Men igår så spelade Tingsryd bra och tog var på sina lägen och pressade KHKs backar högt vilket ledde till misstag i deras egen zon.

Man utnyttjade flera av dom lägena och då blev det också mål. 5-1 blev sedan Karlskrona reducerat i slutet av matchen. Zacke stod återigen en bra match och tog 29 av 30 skott och kvalseriens klart bäste målvakt så här långt och grymt viktigt för Tingsryd att ha en sån tät och matchvinnande målvakt i det här kvalet.

Målskyttarna i gårdagens match:
Tommy Goebel, Hampus Gustafsson, Adam Åkesson, Christoffer Törngren och Tommy Enström

Nu väntar retur nere i Karlskrona, återstår och se om det blir samma spel som igår. Jag tror dock inte det, men man vet aldrig.

Notera att KHK under säsongen också BARA tagit 6 poäng av 87 möjliga på bortaplan, inte konstigt att det inte stämmer något på bortais i Janne Karlssons lagbygge.

Nåja, match på måndag i Karlskrona i Telenor Arena.

Vill ni läsa mer om matchen?
Klicka på länken här