It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Kvalserien: Tingsryd vann utan att imponera

Ja, Tingsryd spelade inte alls bra igår i matchen mot Vita Hästen i öppningsmatchen i kvalserien.
 
Tingsryd slarvade med uppspelen och passningarna var bedrövliga, man fick vara glad att det bara stod 1-1 efter 1 period. 
 
Om första perioden var sådär av Tingsryd, så var andra perioden bedrövlig spelmässigt. Man hade inte något anfallsspel överhuvudtaget och passningarna var lika illa dom. Men ändå så skulle en storspelande Zacke i TAIF-målet hålla oss kvar i matchen.
 
Och TAIF skulle ta ledningen lite orättvist med 2-1 genom Hampus Gustafsson med 1 minut kvar drygt av andra perioden.
 
Period tre var väl ändå inte så dålig som dom andra två men det var inget skönspel från Tingsryd. Man skulle dock reda ut det och Jacob Nilsson satte 3-1 i tom kasse med 17 sekunder kvar av matchen.
 
Skärpning krävs av alla spelare som verkade åka på en skridsko och trodde det skulle gå hur enkelt som helst. Match imorgon i Huddinge i Björkängshallen och förhoppningsvis ett bättre spel från Tingsryds sida.