Kvalserien: Tingsryd vann utan att imponera

Ja, Tingsryd spelade inte alls bra igår i matchen mot Vita Hästen i öppningsmatchen i kvalserien.

Tingsryd slarvade med uppspelen och passningarna var bedrövliga, man fick vara glad att det bara stod 1-1 efter 1 period.

Om första perioden var sådär av Tingsryd, så var andra perioden bedrövlig spelmässigt. Man hade inte något anfallsspel överhuvudtaget och passningarna var lika illa dom. Men ändå så skulle en storspelande Zacke i TAIF-målet hålla oss kvar i matchen.

Och TAIF skulle ta ledningen lite orättvist med 2-1 genom Hampus Gustafsson med 1 minut kvar drygt av andra perioden.

Period tre var väl ändå inte så dålig som dom andra två men det var inget skönspel från Tingsryd. Man skulle dock reda ut det och Jacob Nilsson satte 3-1 i tom kasse med 17 sekunder kvar av matchen.

Skärpning krävs av alla spelare som verkade åka på en skridsko och trodde det skulle gå hur enkelt som helst. Match imorgon i Huddinge i Björkängshallen och förhoppningsvis ett bättre spel från Tingsryds sida.