It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

NHL: Fokus på Fasths Anaheim och OELs Phoenix

Viktor Fasths Anaheim och Oliver Ekman-Larssons Phoenix möttes natten till tisdag i Jobing.com Arena.
 
Viktor stod inte i nattens matchen utan det fick schweizaren Jonas Hiller göra.
 
Anaheim tog ledningen i den första perioden med 1-0 genom Matt Beleskey. Men i början på andra perioden så fick Phoenix en pangstart då Andrew Vermette satte 1-1 efter 59 sekunder assisterad av bl.a Oliver Ekman-Larsson. 
 
Phoenix skulle också ta ledningen i matchen 6.34 in i perioden då Keith Yandle sköt från blå assisterad av Ekman-Larsson ännu en gång. Anaheim skulle komma tillbaka i matchen och kvitterade till 2-2 med 8 sekunder kvar av perioden av Ryan Getzlaf. 
 
Corey Perry skulle ge Anaheim ledningen med 3-2 med 1.56 in i tredje perioden, men 9 sekunder senare skulle Shane Doan göra 3-3.  Anaheim skulle återigen ta ledningen genom Bobby Ryan som satte 4-3 efter 6.31, men Phoenix gav sig inte och gjorde 4-4 genom Michael Stone med 7.49 spelat av perioden.
 
Matchen gick till förlängning som blev mållös och det gick till straffläggning. Där blev Oliver Ekman-Larsson straffhjälte som satte den avgörande straffen i sudden straffarna. 
 
Läs mer om matchen på 
NHL.com - Highlights