It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Slutspelsstrid för TAIF J20 - match mot Leksand och Mora

Ja, det råder slutspelsstrid i dom sista matcherna i J20 SuperElit fortsättningsserie för Tingsryds AIF där lag 5 till 10 kan i teorin gå till slutspel, där ligger Tingsryd på den sista slutspelsplatsen.

Men Tingsryd som spelar hemma i helgen kan idag (lördag) om man vinner mot Leksand efter full tid bli klara för slutspel samtidigt som Västerås, Mora och Huddinge tappar poäng idag. 

Dock så har man också match på söndag hemma mot Mora som kan om man slår Växjö idag samtidigt som Tingsryd torskar mot Leksand gå förbi inför sista matchen. En rafflande avslutning med andra ord alltså, grymt kul att Tingsryd är med och slåss om slutspelsplats.

Hoppas på mycket folk imorgon kväll då Tingsryd tar emot Leksand i Nelson Garden Arena, nedsläpp 17.00.
 
Matchen på söndag spelas hemma mot Mora och nedsläppet är då kl. 13.00.

Hoppas så många som möjligt kommer upp och stötta detta härliga J20-gäng till två segrar i helgen och fixar en slutspelsplats.

ALLA TILL NELSON GARDEN ARENA!

Aktuella tabellen + kommande matcherna:

Skärmdump: Swehockey