It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

SM-slutspel: TAIF torskade efter straffar mot Frölunda

Tingsryds J20 spelade ikväll första matchen i åttondelsfinalen mot Frölunda i Nelson Garden Arena.
 
Inledningsvis så spelade Tingsryd riktigt bra och hade en 2-0 ledning efter första perioden. Man fick sedan 3-0 i början på andra perioden och det såg ut att gå vägen.
 
Men Frölunda hämtade upp försprånget, från 3-0 till 3-3 och matchen gick till förlängning där TAIF hade chans att avgöra i 2 PP-chanser. Men utan resultat där så gick matchen till straffläggning.
 
Där gjorde Frölunda det enda straffmålet och Frölunda vann med 4-3 och har nu 1-0 i matchserien.
 
Tycker grabbarna gjorde det väldigt bra ifrån sig och nu är det bara att gnugga vidare och plocka två raka uppe i Göteborg. Målvakten Wictor Ragnewall blir enligt mig matchens lirare i Tingsryd då han tog 51 av 55 skott i matchen, grymt imponerande trots att man torskar.
 
Matchserien vänder nu uppåt till Göteborg där man på fredag spelar andra matchen. Om Tingsryd vinner på fredag tvingar man fram en tredje och avgörande match på lördag i Göteborg.
 
Kämpa på, boys!