It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Silly Season: Svesse och Ragge klara för TAIF

Då var dom två första nyförvärven klara och båda med TAIF-anknytning i klubben. Sportgruppen med Patric Larsson i spetsen har signat två spelare nu.
 
Den första är målvakten Wictor ''Ragge'' Ragnewall som den gångna säsongen har vart i TAIF J20 och gjort mycket bra ifrån sig och får nu ett kontrakt med A-laget.
 
Den andre spelaren är ett bekant ansikte för alla TAIFARE, Olof ''Svesse'' Svensson som de tre senaste säsongerna tillhört Mörrums GoIS. Nu väljer han alltså att återvända till sin moderklubb. 
 
Klart är att Åhsberg väljer att ta sin klausul och kommer spela för en annan klubb i höst. Karlskrona har det ju ryktats om, men han väljer att lämna alltså.
 
Läs mer på SMP
 
Läs mer på taif.nu där styrelsens nye talesman Johan Blomster talar ut om hur läget ser ut i föreningen.
 
 
#1 - - Hallabroan:

Bra att det börjar röra på sig på silly.
Helt rätt killar de signar.
"egen produkt" ska vara ett kännetecken.
Hoppas det löser sej snart med tränarbiten med så kommer det att trilla in många spelare.