It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Inför matchen: Kristianstads IK - TAIF

  vs. 
 
Skador/avstängningar, Kristianstad:
?
 
Skador/avstängningar, Tingsryd: 
Linus Olsson, back (skada)
Hannes Johansson, forward (skada)
Jacob Nilsson, forward (avstängd)
 
Senaste matchen, Kristianstad:
Borås (b), 4-1
 
Senaste matchen, Tingsryd:
Halmstad (h), 5-4 e. förl.
 
Poängbäst, Kristianstad:
Jay Latulippe, 10 poäng (3 mål + 7 assist)
 
Poängbäst, Tingsryd:
Pontus Netterberg, 7 poäng (3 mål + 4 assist)
 
Kort inför matchen:
Ja, eftermiddagens match kommer bli ett toppmöte, då tvåan Kristianstad med fyra raka på fyra matcher möter trean TAIF som har 4 raka segrar även dom. Ni har fått lite info och statistik om dessa lagen nu. Mötena lagen emellan så var senaste mötet 29 november 2009 i Kristianstad där TAIF vann med 2-0. 
 
Kollar man på dom 5 senaste mötena så har Tingsryd vunnit de 5 samtliga mötena. Så man har en bra statistik mot Skåne-laget. Återstår att se hur denna matchen slutar.
 
Matchen går att ses/följas:
LG Sports sänder matchen - kostar 129 kr för att se den
Ev. Mitt twitterkonto (ItsAllAboutTAIF) - beroende på hur bra täckningen är i hallen. Kommer att komma rapporter vid mål och vid periodpaus i såna fall.