It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Silly Season: Trotjänaren Svensson klar för ett år till

 
Det har vart väldigt tyst på spelarfronten när det gäller Tingsryds AIF. Men nu så har man äntligen förlängt med trotjänaren och forwarden Olof Svensson som därmed kommer göra sin 9:e säsong i TAIF-dressen.
 
En otrolig viktig spelare som verkligen ge allt och har stort TAIF-hjärta. Skönt att man fick den här påskriften, TAIF pratar även med Nicke J och Pajen om förlängningar fortfarande.
 
Läs mer på TAIFs hemsida
Läs mer på SMP

BEKRÄFTAT: Pettapiece ansluter till Tingsryd

 
Jag kunde redan avslöja igår att Tingsryd hade ett nyförvärv från holländska ligan på gång. Nu är det också bekräftat på TAIFs hemsida att kanadensaren Clinton Pettapiece ansluter till Tingsryds AIF säsongen 2014/2015.
 
Han har spelat collegehockey i Nordamerika fram till säsongen 2012/2013 då han bestämde sig för att pröva lyckan i Europa och holländska Dordrecht Lions där han gjorde succé. 61 poäng på 36 matcher blev det den gångna säsongen. 
 
Nu ska han ta på sig den grönvita dressen till hösten. Ska bli intressant och se hur bra han är.

Silly Season: Kanadensare från holländska ligan till TAIF

Har nu fått uppgifter att den spelare som är nyförvärvet är från den holländska ligan och är en kanadensisk forward som heter Clinton Pettapiece. Pratade även med Clinton själv om han skrivit på för Tingsryd, han sa det att han har inte skrivit på något än, men hoppas att inom dom närmaste dagarna skriva på.

Pettapiece är en 27-årig kanadensisk center som senaste säsongen spelat i holländska laget Dordrecht Lions där han gjort 61 poäng (22 mål + 39 assist) på 36 matcher.

Visa fler inlägg