Gott nytt år!

Allmänt, Hockeyettan, Tingsryds AIF | | Kommentera |

Allettan Södra: Pantern-spöket lever än - torsk igår i Malmö

Tingsryd som hade Ragnewall som gjorde en bra insats i kassen trots förlusten igår nere i Kirsebergs ishall.

Pantern var bättre än Tingsryd i denna match och var betydligt hetare framför mål och störa målvakten medans Tingsryd inte vågade ta kampen i försvarszon och plocka bort spelarna framför Ragge. I offensiv zon var man inte lika på framför mål, man hade några stycken heta målchanser annars var det inte mycket till chanser.

Malmö-laget vann gårdagens match rättvist och är enda lag på full pott efter två matcher spelade av Allettan.

Övriga matcher igår:
Troja/Ljungby - Vimmerby 7-1
Kristianstad - Skövde 5-1
Tranås - Västervik 3-2 efter straffar

Bara att ta nya tag till 2015 och den 4:e januari då man möter Kristianstad hemma i Nelson Garden Arena.

Hockeyettan, Tingsryds AIF | | Kommentera |

Allettan Södra: Inför Pantern borta

Tingsryd kommer till dagens bortamatch mot Pantern med alla utom backen Robin Olsson som är borta p.g.a en sträckning i låret.

Och som ni alla vet blev det en underbar premiärmatch där 2 860 hade letat sig till NGA, Tingsryd vann i en jämn kamp med 1-0 och gjorde en försvarsmässig bra insats. Chanser skapades åt båda håll så hade kunnat gå hur som helst faktiskt.

Nu till hemmalaget i afton, IK Pantern som hamnade tvåa i grundserien av Hockeyettan Södra inledde Allettan med seger borta mot Skövde med 2-1 efter full tid. Ett lag som jag tror kommer ta sig vidare och alltså hamna bland dom fem främsta i denna Alletta.

Pantern har 2-0 i matcher på Tingsryd under grundserien. Borta vann man med 3-2 och på hemmaplan med 6-4 i Kirsebergs ishall.

Lär bli en tuff och jämn kamp även denna kväll i Allettan Södra som sagt.

Övriga matcher - Allettan Södra:
Tranås - Västervik
Troja/Ljungby - Vimmerby