It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Allettan Södra: Inför Pantern borta

 
Tingsryd kommer till dagens bortamatch mot Pantern med alla utom backen Robin Olsson som är borta p.g.a en sträckning i låret. 
 
Och som ni alla vet blev det en underbar premiärmatch där 2 860 hade letat sig till NGA, Tingsryd vann i en jämn kamp med 1-0 och gjorde en försvarsmässig bra insats. Chanser skapades åt båda håll så hade kunnat gå hur som helst faktiskt. 
 
Nu till hemmalaget i afton, IK Pantern som hamnade tvåa i grundserien av Hockeyettan Södra inledde Allettan med seger borta mot Skövde med 2-1 efter full tid. Ett lag som jag tror kommer ta sig vidare och alltså hamna bland dom fem främsta i denna Alletta.
 
Pantern har 2-0 i matcher på Tingsryd under grundserien. Borta vann man med 3-2 och på hemmaplan med 6-4 i Kirsebergs ishall. 
 
Lär bli en tuff och jämn kamp även denna kväll i Allettan Södra som sagt. 
 
Övriga matcher - Allettan Södra:
Tranås - Västervik
Troja/Ljungby - Vimmerby
Kristianstad - Skövde