Allettan Södra: Pantern-spöket lever än - torsk igår i Malmö

Tingsryd som hade Ragnewall som gjorde en bra insats i kassen trots förlusten igår nere i Kirsebergs ishall.

Pantern var bättre än Tingsryd i denna match och var betydligt hetare framför mål och störa målvakten medans Tingsryd inte vågade ta kampen i försvarszon och plocka bort spelarna framför Ragge. I offensiv zon var man inte lika på framför mål, man hade några stycken heta målchanser annars var det inte mycket till chanser.

Malmö-laget vann gårdagens match rättvist och är enda lag på full pott efter två matcher spelade av Allettan.

Övriga matcher igår:
Troja/Ljungby - Vimmerby 7-1
Kristianstad - Skövde 5-1
Tranås - Västervik 3-2 efter straffar

Bara att ta nya tag till 2015 och den 4:e januari då man möter Kristianstad hemma i Nelson Garden Arena.