Fansens hörna: Christian Vadàszi

Mitt i all Play Off-feber så ska vi låta ännu ett TAIF-fan få kliva fram i rampljuset, denna gången så är det Christian Vadàszi som ska svara på frågor om Tingsryds AIF.

Dags återigen för Fansens hörna!

Anser du dig själv som en aktiv supporter?
Nja denna säsongen har jag tyvärr inte kunnat gå på så många matcher som jag velat då jag jag idrottar mycket själv. Men krockar det inte med egna träningen och matcher så går bilen från Kallekrona (Karlskrona) till Tingsryd!

Nu väntar PO2 mot Kiruna, hur tror du det går?
Ja, Kiruna ja.. helt ärligt så har jag faktiskt ingen koll på dem. Men hemma matchen känns ju nästan som ett måste att vinna! Så jag tippar med hjärtat här, vi tar dom hemma och avgör det snabbt uppe i Kiruna. 2-0 i matcher till de gröna!

Vilken är din favoritspelare i säsongens uppställning?
Oj oj, det finns många i årets upplaga. Men måste jag välja så blir det Jens Holmström, snusen vägde över till hans favör!

Hur startade din "resa" med Tingsryds AIF?
Ja hur började den, farsan drog med mig som liten sparv och på den vägen har det gått helt enkelt! Svårt att inte fastna för denna fantastiska klubb!

Vad hade du för förväntningar och tankar innan säsongen 2013/2014?
Jag hade ju givetvis förhoppningar om en topp 4 placering, men att vi skulle traska igenom grundserien på det sättet va det nog inte många som trodde. Grymt imponerande!

Om du fick röra om i laget, hur skulle det se ut då?
Jadu, jag vill inte ge Martin och Larry huvudbry så låter de vara osagt. Nej, jag tycker de har fått ihop laget på ett bra sett, alla linor ser vassa ut!

Till sist - favoritspelare i TAIF genom alla tider?
Svårt att inte nämna Larry Pilut givetvis! Men min personliga favorit är Olof Einarsson, fanns det någon som motade honom i sarg hörnen?

Jag tackar Christian för att han tog sig tid att svara på dessa frågor om Tingsryds AIF.

Vill du göra som Christian och några andra fans också gjort och svara på frågor - gör följande:
- Gå in och gilla It's All About TAIF först till att börja med och sedan så gilla du statusen om Fansens hörna
- Skicka ett mail till tingsryds_aif@hotmail.com
Fansens hörna | |