It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Fansens hörna: Daniel Artursson

 
Nu är det dags för Daniel Arturssons tur att få kliva in i rampljuset och i Fansens hörna här på It's All About TAIF. Kul att det är många som börjar nappa på det här.
 
Anser du dig själv som en aktiv supporter?
Jag följer Taif:s alla matcher på olika vis. Så jag anser mig vara en aktiv Taifare. Aktiv supporter, nja, jag försöker gå på så många matcher som möjligt, Skulle dock inte kalla mig aktiv supporter.
 
Play Off närmar sig, Västervik är motståndet - hur tror du det går?
Inga matcher är lätta, Västervik har varkt bra då man har tagit sig till PO1. Jag tror dock att Taif kommer att föra spelet men målmässigt blir de tight. Vi vinner efter 2-1 i matcher.
 
Vilken är din favoritspelare i säsongens uppställning?
Har många favoriter i år. Vi har många härliga karaktärer i årets lag. Men absoluta favoriter är Owesson och Svesse.
 
Hur startade din "resa" med Tingsryds AIF?
Jag har inte varit med i jättemånga år. Jag följde med på en match och efter det har det bara rullat på.
 
Vad hade du för förväntningar och tankar innan säsongen 2013/2014?
Jag hade förväntat mig Allettan. Allt efter Allettan är bara bonus. Jag hade dock inte förväntat mig att man i serien skulle vara så pass långt före dom andra lagen. Alla lag går knackigt under perioder på en säsong.
 
Om du fick röra om i laget, hur skulle det se ut då?
Ingenting
 
Till sist - favoritspelare i TAIF genom alla tider?
Finns många, men jag väljer Svesse (Olof Svensson)

Jag tackar Daniel för att han tog sig tid att svara på dessa frågor. Vill du också vara med och svara på dessa frågor, tveka inte - gilla It's All About TAIF på Facebook och gilla statusen om Fansens hörna eller skicka mail till mig (tingsryds_aif@hotmail.com)