Inför säsong 14/15: Cup i Nelson Garden Arena inför säsongen

Ja, nu är ju truppen nästintill klar och nu börja man planera träningsmatcher inför säsongen 14/15. Den första träningsmatchen kommer att spelas mot Karlskrona borta i Telenor Arena den 17:e augusti

Det kommer även arrangeras en cup i Nelson Garden Arena. Helgen 29-31 augusti kommer Vimmerby, Visby/Roma och Skövde till NGA för att möta varandra och Tingsryd också. Kul att man arrangerar en egen liten cup, kan vara rätt häftigt hur man står sig mot dessa lag.

Sen kommer man även åka till Gotland för att möta Visby/Roma och ett annat lag till under helgen 5-6:e september.

Läs mer på TAIFs hemsida
Hockeyettan, Tingsryds AIF | | Kommentera |

BEKRÄFTAT: Johansson förlänger med 2 år i TAIF

Som jag kunde berätta igår att Niklas Johansson på Twitter sagt att han ser fram emot att spela med hans polare Niklas Enberg (som skrivit på för TAIF).

Nu är det bekräftat på TAIFs hemsida att Johansson förlänger med 2 år i en förening med harmoni, som Niklas säger själv i intervjun på hemsidan. Det har vart klart sedan länge att Nicke skulle förlänger, men det var lite detaljer som gjorde att det drog ut på det.
Hockeyettan, Silly Season, Tingsryds AIF | | Kommentera |

Silly Season: Nicke Johansson förlänger

Det som jag pratat om här på bloggen att Nicke Johansson vart nära en förlängning. Nu står det också klart, i alla fall vad man kan läsa av Niklas inlägg på Twitter idag:

Av att tyda av det inlägget så har Munksundsfostrade forwarden förlängt med Tingsryd då han få lira ihop tillsammans med ett av TAIFs nyförvärv och en polare till han, Niklas Enberg. Ännu har det inte blivit officiellt från Tingsryd själva på deras hemsida. Men lär dyka upp om det under morgondagen.
Hockeyettan, Silly Season, Tingsryds AIF | | Kommentera |