It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Inför säsong 14/15: Cup i Nelson Garden Arena inför säsongen

Ja, nu är ju truppen nästintill klar och nu börja man planera träningsmatcher inför säsongen 14/15. Den första träningsmatchen kommer att spelas mot Karlskrona borta i Telenor Arena den 17:e augusti
 
Det kommer även arrangeras en cup i Nelson Garden Arena. Helgen 29-31 augusti kommer Vimmerby, Visby/Roma och Skövde till NGA för att möta varandra och Tingsryd också. Kul att man arrangerar en egen liten cup, kan vara rätt häftigt hur man står sig mot dessa lag. 
 
Sen kommer man även åka till Gotland för att möta Visby/Roma och ett annat lag till under helgen 5-6:e september.
 
Läs mer på TAIFs hemsida

BEKRÄFTAT: Johansson förlänger med 2 år i TAIF

 
Som jag kunde berätta igår att Niklas Johansson på Twitter sagt att han ser fram emot att spela med hans polare Niklas Enberg (som skrivit på för TAIF).
 
Nu är det bekräftat på TAIFs hemsida att Johansson förlänger med 2 år i en förening med harmoni, som Niklas säger själv i intervjun på hemsidan. Det har vart klart sedan länge att Nicke skulle förlänger, men det var lite detaljer som gjorde att det drog ut på det. 

Silly Season: Nicke Johansson förlänger

 
Det som jag pratat om här på bloggen att Nicke Johansson vart nära en förlängning. Nu står det också klart, i alla fall vad man kan läsa av Niklas inlägg på Twitter idag:
 
 
Av att tyda av det inlägget så har Munksundsfostrade forwarden förlängt med Tingsryd då han få lira ihop tillsammans med ett av TAIFs nyförvärv och en polare till han, Niklas Enberg. Ännu har det inte blivit officiellt från Tingsryd själva på deras hemsida. Men lär dyka upp om det under morgondagen.
Visa fler inlägg