It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Silly Season: Nicke Johansson förlänger

 
Det som jag pratat om här på bloggen att Nicke Johansson vart nära en förlängning. Nu står det också klart, i alla fall vad man kan läsa av Niklas inlägg på Twitter idag:
 
 
Av att tyda av det inlägget så har Munksundsfostrade forwarden förlängt med Tingsryd då han få lira ihop tillsammans med ett av TAIFs nyförvärv och en polare till han, Niklas Enberg. Ännu har det inte blivit officiellt från Tingsryd själva på deras hemsida. Men lär dyka upp om det under morgondagen.