VIDEO: Tingsryd på isen efter derbysegern

Tingsryd kallades in på isen av Gröna Brigaden efter kvällens seger mot Troja.

It's All About TAIF: Tingsryd på isen efter derbysegern from It's All About TAIF on Vimeo.

Hockeyettan, Tingsryds AIF | | Kommentera |

Hockeyettan Södra: Stark seger i derbyt

Tingsryd var numret större i kvällens derby då man hemmabesegrade Troja/Ljungby inför drygt 2 600 personer i Nelson Garden Arena.

Och Tingsryd inledde bäst och jag tror Troja fick sitt första skott efter 10 minuter in i första perioden. Chanser fanns för hemmalaget att göra mål, det dröjde ända till 17 minuter in i perioden då Hannes Johansson fick tag i pucken och pangade in 1-0.

I andra akten så skulle Troja få några fina chanser men Ragge stod emot bra denna afton. Sedan hade Filip Owesson show då han gjorde både 2-0 efter fem minuter och sedan också 3-0 två minuter senare. Det fanns även bud på fler mål men det var tremålsledning till TAIF efter 40 minuters spel.

Tredje perioden fick Troja chansen att komma in i matchen då man fick i minuten spela 5 mot 3. Ett powerplay som Tingsryd kunde ordna på ett riktigt bra sätt. Hemmalaget skapade chans på chans och i powerplay sedan kunde Netterberg sätta 4-0 efter fjorton minuter.

Bara två minuter senare kunde Pajen glida förbi Trojaförsvaret och även målvakten och lägga in femte målet för Tingsryd.

En av dom bättre matcherna Tingsryd gjort och förstafemman gjorde en riktig bra insats, även fjärdefemman som vanligt gör ett otroligt bra jobb och krigade på bra.

Lite senare under kvällen kommer en video där Tingsryd tackas av efter denna derbyseger.

Övriga resultat i Hockeyettan Södra - omgång 10:
Kristianstad - Mörrum 2-6
Olofström - KRIF 0-1
Dalen - Varberg 3-4
Helsingborg - Pantern 1-4
Nybro - Halmstad 4-1

Juniorextra, Tingsryds AIF | | Kommentera |

VIDEO: Intervju med Oscar Holst

Intervju med Tingsryds hårt arbetande forward Oscar Holst inför derbyt mot Troja ikväll, om lagets bästa match så här långt och vem som har häftigast bil.

It's All About TAIF: Intervju med Oscar Holst from It's All About TAIF on Vimeo

Lite kort inför kvällens derby hemma mot Troja/Ljungby, Hannes Johansson är tillbaka och Jarkko är fortfarande borta p.g.a skada. Johan Larsson kommer inte spela kvällens match i och med Hannes är tillbaka.

Undvik köer - köp biljett här!

ALLA TILL NGA OCH SÅ GÖR VI DETTA TILL EN RIKTIG HOCKEYFEST!
Hockeyettan, Tingsryds AIF | | Kommentera |