It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Silly Season - OFFICIELLT: Forslund förlänger med TAIF

 
Då står det klart att det jag avslöjade den 19:e april att Emil Forslund vara nära nytt kontrakt är nu helt klart. 
 
Den 21-årige speedige forwarden från Tidaholm förlänger med TAIF, kontraktet är skrivet på 1 år. En grym viktig förlängning då Forslund var en av de bästa spelarna i kvalserien till HockeyAllsvenskan. 
 
Läs mer på TAIFs hemsida!
 
 

Silly Season - OFFICIELLT: Kapten Olsson förlänger

 
Som jag i söndags kunde avslöja att Olsson skulle förlänga med moderklubben. Nu är det också officiellt på hemsidan att kapten Robin Olsson förlänger med laget som han har ett stort hjärta för. 
 
Kontraktet är skrivet på 1 år och kommande säsong blir han sjätte raka säsong i Tingsryds AIF.
 
Läs mer på TAIFs hemsida!
 

Silly Season - OFFICIELLT: Unge Nilsson förlänger med Tingsryd

 
Då står det klart att även forwarden och den unge Patrik Nilsson förlänger med TAIF. Patrik som spelade till sig ett A-lagskontrakt inför säsongen som var och det gjorde det med bravur.
 
Nilsson skriver på för ett år med Tingsryd, grymt kul att få följa hans utveckling i den grönvita dressen även kommande säsongen.
 
Läs mer på TAIFs hemsida!
 
 
 
Visa fler inlägg