Mitt förhandstips: Så går det för TAIF resten av HockeyAllsvenskan

Hallå där allihopa ute i den stora vida världen - eller hur man nu ska kalla det.

Jag är tillbaka igen - efter en månads uppehåll eller så utan bloggande ska jag ge mig på ett förhandstips hur det kommer gå för Tingsryd i resten av grundserien. Sjutton matcher är kvar och Tingsryd är fortsatt i topp, fyra poäng före tvåan AIK och 13 poäng före trean Oskarshamn där alla har lika många matcher spelade.

Fyran Västerås är 14 poäng bakom serieledarna Tingsryd. Det krävs alltså att dom grönvita behöver förlora 5 på raken samtidigt som Västerås tar fem raka för gurklaget att passera smålänningarna.

Men hur som helst - här kommer mitt förhandstips hur jag tror det kommer gå för TAIF resten av serien. Har kanske vid vissa matcher tippat mer med hjärta än hjärna, men som TAIF sett ut så är det inte omöjligt detta.

Den siffran som är i fetstil där t.ex är 1 / 2 p är det jag tror mest på att det blir.

6/1 BIK Karlskoga (h) - 2 p
9/1 Pantern (b) - 2 / 3 p
11/1 Västerås (h) - 2 p
16/1 Oskarshamn (h) - 3 p
24/1 Vita Hästen (h) - 3 p
27/1 AIK (b) - 1 / 2 p
30/1 Sundsvall (h) - 3 p

1/2 Asplöven (h) - 3 p
4/2 Mora (b) - 1 / 2 p
6/2 Leksand (b) - 1 / 2 p
9/2 Björklöven (h) - 3 p
17/2 Timrå (b) - 1 / 2 p
19/2 Almtuna (h) - 3 p
22/2 BIK Karlskoga (b) - 0 p
24/2 Pantern (h) - 3 p
26/2 Oskarshamn (b) - 1 / 2 p
28/2 Västerås (b) - 0 p

Så 17 matcher senare och jag har då räknat ut att man då tar 33 poäng och räkna man in dessa poäng i dom 73 poäng man redan tagit så kommer man upp i 106 poäng. Så tittar man på fjolåret krävdes 98 poäng för att ta hem serien, 96 poäng för att bli tvåa.

Och med detta så säger jag till er alla gott nytt år till er alla läsare - så syns vi 2016 då allt ska avgöras!

HockeyAllsvenskan, Tingsryds AIF | |