It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Silly Season: Målvakt från Varberg klar för TAIF

Då målvakten Wictor Ragnewall har åkt på halsfluss och går på penicillin så gör det att man förstärker på målvaktssidan, detta enligt SMP.
 
Niklas Rubin, till vardags i HockeyEttan-laget Varberg och så sent som ifjol spelade i TAIFs J20-lag är den som kommer vara back-up bakom Jönsson fram tills Ragge är tillbaka igen. Klubben väljer att skriva kontrakt med han säsongen ut - vilket innebär om någon av målvakterna blir sjuka/skadade så har man en tredjekeeper att plocka in.