It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Silly Season: F.d JVM-spelare klar för Tingsryd

 
Nu är forwardssidan helt komplett i Tingsryd då den finske f.d JVM-spelaren Alexander Ruuttu signat på för ett år, detta enligt SMP (PLUS-artikel)
 
En spelare som under säsongen ifjol spelade i finländska högsta ligan med laget Ilves, han spelade även under säsongen med Leki som han var utlånad till och även med TPS. Han spelade mest med TPS där det blev 4 poäng på 25 matcher. 
 
Säsongen innan då han spelade med Ilves blev det 14 poäng på 33 matcher. En mycket intressant spelare som definitivt kan blomma ut i den grönvita dressen till hösten.