KVALSERIEN: Dags för SLUTSPURTEN!

Då är det dags för slutspurten för den här kvalserien till HockeyAllsvenskan. 5 lag, 3 matcher kvar och endast 3 platser att slåss om för att nå HockeyAllsvenskan.

Efter Tingsryds förlust i lördags hemma mot Pantern med 3-4 efter full tid gör att man fortfarande en god chans att komma bland dom fyra främsta ändå. Men nu gäller det att verkligen ge allt man har.

Så här ser slutomgångarna för lagen som är inblandade i slutspurten:

2. Pantern, 11 poäng, -4 i målskillnad

Tis 31:e mars, AIK (h)
Tors 2:a april, Västervik (h)
Lörd 4:e april, Södertälje (b)

3. Tingsryd, 10, +5

Följande matcher kvar:
Tis 31:e mars, Södertälje (h)
Tors 2:a april, AIK (b)
Lörd 4:e april, Sundsvall (h)

4. Sundsvall, 10, -2

Följande matcher kvar:
Tis 31:e mars, Västervik (b)
Tors 2:a april, Södertälje (h)
Lörd 4:e april, Tingsryd (b)

5. Västervik, 9, -8

Följande matcher kvar:
Tis 31:e mars, Sundsvall (h)
Tors 2:a april, Pantern (b)
Lörd 4:e april, AIK (h)

6. Södertälje, 7, -4

Följande matcher kvar:
Tis 31:e mars, Tingsryd (b)
Tors 2:a april, Sundsvall (b)
Lörd 4:e april, Pantern (h)

Så ser följande schema ut för respektive lag. Som det ser ut så MÅSTE allsvenska Södertälje ta och vinna i Tingsryd för att ha någon chans i dom avslutande matcherna sen. Förlust imorgon och det lutar mer och mer åt Hockeyettan för SSK.

För Tingsryd har man trots allt två hemmamatcher (SSK & Sundsvall) och sen möter man ett ganska avslappnat AIK på torsdag som inte direkt har något att spela för. Men hemmamatchen imorgon kommer bli hyperviktig för utgången av dom avslutande matcherna i kvalserien.

Men om jag ska se vilka som ta dom här tre platserna skulle jag säga Pantern, Tingsryd och Västervik. Det är min känsla jag har inför den här slutspurten.
HockeyAllsvenskan, Hockeyettan, Tingsryds AIF | | Kommentera |

KVALSERIEN - Omgång 6: Resultaten i onsdagens omgång

P.g.a ont om tid under veckan som vart så kommer bara ett kort inlägg om matcherna som vart, bara resultat endast kommer att visas nedan plus lite kort om TAIFs match.

Tingsryd hade Sundsvall i onsdagens sjätte omgång där den matchen inte kommer gå till historien som en av TAIFs bästa matcher under denna kvalserien.

Man var inte alls med i denna match och f.d TAIF-spelaren Tommy Enström sköt hem segern till Sundsvall då han två gånger om satte dit pucken i mål och man tog därmed hem alla tre poäng i sin hemmahall.

Övriga resultat:
Västervik - Södertälje 0-3
AIK - Pantern 4-0

Detta gör att dom fyra sista matcherna/omgångarna blir en rafflande avslutning då fem lag har chansen på dom tre platserna som är upp till HockeyAllsvenskan. Då AIK är mer eller mindre klara i och med seger mot Pantern senast så räknar jag inte med dom här.

Tabellen ser ut som följer:
2. Tingsryd - 10 poäng
3. Pantern - 8 poäng
4. Södertälje - 7 poäng
5. Sundsvall - 7 poäng
6. Västervik - 6 poäng

Kommande omgång - lördag 28:e mars:
Sundsvall - AIK
Tingsryd - Pantern
Södertälje - Västervik
HockeyAllsvenskan, Hockeyettan, Tingsryds AIF | | Kommentera |

Bloggen får ny och stilig design

Som ni nu ser så har bloggen fått ny, stilig och fräsch design som jag verkligen tycker om.

Bloggen fick en upplyftning tack vare min eminente bloggdesigner Ida Eriksson som gjorde min förra design till bloggen. Jag vill åter säga tusen tack till Ida som lägger ner tid på allt det här. Hennes sida hittar ni här!

Vad tycker ni om designen?

Kommentera gärna vad ni tycker om det.
Allmänt | | Kommentera |