It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

KVALSERIEN - Omgång 6: Resultaten i onsdagens omgång

 
P.g.a ont om tid under veckan som vart så kommer bara ett kort inlägg om matcherna som vart, bara resultat endast kommer att visas nedan plus lite kort om TAIFs match. 
 
Tingsryd hade Sundsvall i onsdagens sjätte omgång där den matchen inte kommer gå till historien som en av TAIFs bästa matcher under denna kvalserien.
 
Man var inte alls med i denna match och f.d TAIF-spelaren Tommy Enström sköt hem segern till Sundsvall då han två gånger om satte dit pucken i mål och man tog därmed hem alla tre poäng i sin hemmahall. 
 
Övriga resultat:
Västervik - Södertälje 0-3
AIK - Pantern 4-0
 
Detta gör att dom fyra sista matcherna/omgångarna blir en rafflande avslutning då fem lag har chansen på dom tre platserna som är upp till HockeyAllsvenskan. Då AIK är mer eller mindre klara i och med seger mot Pantern senast så räknar jag inte med dom här.
 
Tabellen ser ut som följer:
2. Tingsryd - 10 poäng
3. Pantern - 8 poäng
4. Södertälje - 7 poäng
--------------------------------------
5. Sundsvall - 7 poäng
6. Västervik - 6 poäng
 
Kommande omgång - lördag 28:e mars:
Sundsvall - AIK
Tingsryd - Pantern
Södertälje - Västervik