It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Silly Season: Supporterspelaren är klar

 
Som alla kanske inte vet så startade Tingsryd igång en insamling för Kari Sihvonen och kallade detta Supporterspelaren och man hade som mål att nå 100 000 kr.
 
Och detta mål har man alltså nu nått och detta betyder att Kari blir kvar i den grönvita tröjan även kommande säsongen.
 
Otrolig viktig pusselbit då han är en ledare och har mycket rutin från finska ligan samt gjorde ett bra intryck i Tingsryd och var en bidragande orsak att man tog sig upp till HockeyAllsvenskan.
 
Läs mer på TAIFs hemsida!
 

Silly Season: TAIF-back kan hamna - i Olofström

 
Sedan tidigare har det stått klart att backen Dave Lindarv inte längre får något kontrakt med Tingsryd, ett lag han var med och tog upp till HockeyAllsvenskan denna säsong.
 
Nu kan Lindarv vara på väg att spela för division 2-laget Olofström. Han har bott i Olofström sedan 2009 och Blekingeklubben är kanske ett alternativ då han funderar lite fram och tillbaka då han han fått anbud från en del klubbar.
 
Dave spelade för Blekingeklubben mellan 2009-2012.
 
Läs mer på SMP!
 

HockeyAllsvenskan: Spelschemat fastställt

 
Nu är spelschemat fastställt och spikat alltså för säsongen 15/16 för HockeyAllsvenskan. 
 
Tingsryd börjar som sagt borta i sin seriepremiär då man möter Vita Hästen den 12:e september. Sedan i hemmapremiären möter man AIK den 15:e september.
 
Se hela spelschemat här!
Visa fler inlägg