Silly Season: Hårde glade Hardy får lämna TAIF

Bild tagen från: TAIFs hemsida
Får lämna. Den hårde snabbe skridskoskicklige backen Kyle Hardy får lämna Tingsryd.

I ett pressmeddelande på hemsidan så går Tingsryds AIF ut med att Kyle Hardy får lämna med omedelbar verkan. Anledningen är att Kyle inte presterat det man anser från föreningens sida, så det är på helt sportsliga grunder att han får lämna Tingsryds AIF.

Han kom från franska ligan och laget Chamonix till TAIF inför den här säsongen, Kyle gjorde 4 poäng på sina 20 matcher i den grönvita tröjan. En spelare som man bekantat sig med och är en trevlig och glad lirare som var öppen med att få snacka med fansen.

Jag är en av dom som kommer sakna han såklart då man fick kontakt med Kyle vid sidan om hockeyn. Men förstår såklart TAIFs beslut att släppa han. I och med att man har så många backar som man har nu platsar han inte i dom två första femmorna.

HockeyAllsvenskan, Silly Season, Tingsryds AIF | |