VIDEO: Nicke Johansson efter kvällens match

Här kommer en intervju med Tingsryds forward Nicke Johansson efter kvällens seger mot Timrå.

HockeyAllsvenskan: En sömnig match till trots - tre poäng till Tingsryd

Tingsryd tog sig an Timrå i Nelson Garden Arena denna onsdagskväll. En kväll som ingen lär minnas direkt när blickar tillbaka på säsongen 15/16.

Även om skotten var till Tingsryds fördel i den första perioden så var det ganska seg tillställning, men det blixtrade till när Högberg hittade kapten Olsson på andra sidan som kunde raka in pucken i kassen med 26 sekunder kvar av perioden.

Och till den andra perioden så var man inte alls med i försvarsspelet och Ragnewall storspelade då Timrå ett flertal gånger hade chanser att kvittera men fortsatt ledning för hemmalaget där båda målvakterna höll tätt.

Tredje perioden så fanns det chanser för Tingsryds del så var det ändå Timrå som försökte trycka in den där kvitteringen men Ragge stod pall och kunde rädda laget ett flertal tillfällen.

Nej, det fanns inte så mycket skriva hem om i den här matchen där målvakterna var dom som gjorde också att resultatsiffrorna blev så låga. 1 693 åskådare hade tagit sig och se den här tillställningen som inte var mycket att hänga i julgranen om man säger så.

Segern innebär att man ligger i delad serieledning tillsammans med AIK där Solnalaget har en bättre målskillnad. Härnäst väntar Almtuna borta på lördag för dom grönvita lirarna.

Inom kort kommer det dyka upp en videointervju på bloggen - håll utkik!
HockeyAllsvenskan, Tingsryds AIF | | Kommentera |

HockeyAllsvenskan - inför matchen mot Timrå: Högberg och Ruuttu tillbaka i laget

Inför kvällens match mot Timrå så får Tingsryd tillbaka ett antal spelare. Joakim Högberg som vart sjuk samt Alexander Ruuttu är tillbaka från sin avstängning.

Detta innebär att J20-spelaren Lukas Hansson inte är med i kvällens match. Man har nu haft drygt en veckas uppehåll från seriespelet, men innan dess så var det två raka segrar mot dala-lagen Mora (5-1) samt Leksand (5-2).

En bra vecka helt enkelt vilket innebär att man är obesegrade på hemmaplan och man spelar nu sin tredje raka hemmamatch som är mot Timrå alltså.

Bortalaget Timrå som har kommit igång då man ligger på en 8:e plats efter sju spelade matcher och 11 inspelade poäng. Man vann senast hemma mot Oskarshamn med 3-1 och har radat upp fyra segrar på dom fem senaste matcherna.

I Timrå så har man varken några skador eller sjukdomar i laget utan ställer upp med fullt manskap till kvällens batalj i Nelson Garden Arena.

Om ni nu inte kan vara på plats i Nelson Garden Arena så kan ni se matchen på C More Play.

Men ni som har möjligheten att vara på plats - ta chansen och se en underhållande hockey som det grönvita laget bjuder på. Boka er enklast via TAIFs biljettsida för att på så vis undvika köer.