Dags för den första träningsmatchen

Då var vi äntligen här - för den första träningsmatchen för säsongen. Tingsryd kommer att ta sig an Oskarshamn i Nelson Garden Arena denna tisdagskväll.

För motståndarna IK Oskarshamn så blir detta den andra träningsmatchen då man i förra veckan mötte Vita Hästen på hemmaplan. En match som man vann med 3-1 mot Norrköpingslaget.

Man har i bortalaget intressanta spelare som Nicolas Deschamps, Joakim Hagelin, Arsi Piispanen, Jonas Engström och Jonas Liwing för att nämna några. Sen har vi också målvakten Wictor Ragnewall, som efter fyra år i Tingsryd valde IKO för nya äventyr.

Laget kom ifjol på en tredje plats där man inte lyckades nå förkvalsplatsen utan den tog Leksand. Men sett till säsongen så överraskade det i alla fall mig att man nådde en sån hög placering ifjol.

Om vi kollar in laget Tingsryd kommer ställa upp med så är det Tim Sandberg som står i kassen, Emil Forslund och Johan Eriksson är inte med i kvällens match.

Hela laguppställningen för kvällen hittar ni på TAIFs hemsida

Ja, Tingsryd som alltså efter att både Jönsson och Ragnewall valde att lämna så är det alltså Niklas Rubin och Tim Sandberg som blir den nya målvaktsduon i det grönvita laget.

Backsidan är in princip oförändrad där det bara tillkommit två nya tillskott. Oskar Carlsson är den första och den andre är junioren Calle Dahlin som får chansen att visa framfötterna i A-laget.

Offensivt är det endast tre utländska spelare - Adam Schmidt, Geoff Walker och Zack Phillips utgör den transatlantiska trion. Sen har vi några nya svenska lirare som kommit in, Jacob Dahlström, Johan Eriksson samt Lukas Hansson.

Ska bli mycket intressant att se vad som sker denna tisdagskväll och vad lagen har att bjuda på.

Entré för denna match för vuxen är 100 kr samt 50 kr för studenter och pensionärer.

Väl mött i Nelson Garden Arena ikväll!
HockeyAllsvenskan, Tingsryds AIF | |