It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

En spelare lånas ut - en spelare får lämna

 
Efter turneringenssegern uppe i Mora där man vann mot Stjernen i första matchen med 4-2 och sen Storhamar med 3-1 i finalen så känns allt väldigt bra.
 
Man spelade riktigt bra uppe i Mora och mötte på mycket bra motstånd. Och skönt att PP-spelet också rullade på bra uppe i Dalarna. 
 
Men nu över till det viktiga nyheterna som har hänt denna tisdagen. 
 
Sen tidigare så har Tingsryd ett samarbete med Nybro där TAIF kan låna ut spelare till division 1-klubben och sedan välja att plocka tillbaka dom vid skador och så vidare. 
 
Nu är det klart att Lukas Hansson kommer att lånas ut till Nybro, detta enligt Barometern. Men till att börja med kommer att lira med Nybro i deras träningsmatch mot Kalmar imorgon, onsdag. Sen blir det så att han kommer att lira cupen i Kristianstad med Tingsryd till helgen.
 
Och nu kommer vi till en riktig chocknyhet för mig och säkert för många TAIF-anhängare. Tingsryd och nyförvärvet Geoff Walker väljer att gå skilda vägar, både sportsliga och personliga orsaker står bakom beslutet. 
 
Läs mer om det på TAIFs hemsida.