#Dalarnaaway - dagen är snart här!

Snart är dagen D här!

Tingsryds AIF arrangerar en bussresa med boende, hockeymatcher och mycket annat smått och gott. Och självklart så blev denna 55-mannabuss full och kommer vara ett gott gänt att snacka, dricka och bara ha det riktigt trevligt.

Tingsryd har sedan jag sist skrev (18 januari) - fortsatt ligga kvar där uppe i toppskiket. Man ligger på en andraplats med 89 inspelade poäng på 42 matcher, mycket imponerande - vilket ingen trodde inför den här säsongen tog sin början.

Fyra matcher har spelats under tiden jag haft uppehåll på bloggen. Man har vunnit mot Vita Hästen, Asplöven och Sundsvall hemma samt tagit en poäng i seriefinalen på Hovet mot AIK.

Ett AIK som har den där ledarpositionen med samma poäng som TAIF men en grymt bra målskillnad vilket skulle göra om Tingsryd och AIK hamna på samma poäng så blir AIK serieledare.

Men nog om det - det tar vi längre fram när dessa 10 matcher är avslutade helt enkelt. Och nu är det som sagt inte mycket kvar, nu väntar alltså en Dala-turné där man kommer få ett grymt bra stöd på läktarplats.

Detta kommer bli en härlig upplevelse för mig personligen - men för alla som åker med på denna otroligt häftiga resa. Själv blir det första gången jag intar Dalarna och kommer bli grymt roligt att spendera det med ett 50-tal andra TAIF-supportrar.

Dock kommer jag inte uppdatera här på bloggen under tiden jag är där. Däremot kommer jag hålla mig någorlunda uppdaterat på It's All About TAIFs Facebooksida samt även vara aktiv på Twitter där jag troligen mest kommer vara.

Väskan är packad - matchtröjan är med - NU KÖR VI!
HockeyAllsvenskan, Tingsryds AIF | |