#Dackeupproret - final 2: AIK kvitterade i finalserien - ny match imorgon

AIK var i ett pressat läge igår kväll när man på Hovet kunde hamna i 0-2 underläge i matcher mot Tingsryd. Till en början så var det Tingsryd som inledde matchen bäst. Men Solna-laget kunde komma in i matchen och fick det så viktiga 1-0 i första perioden.

I den andra perioden tog AIK över lite mer och skapade en hel del lägen som sagt och kunde till slut sätta dit 2-0 bakom en skymd Johannes Jönsson i TAIF-kassen.

Det studsade helt enkelt inte Tingsryds väg denna torsdagsafton på Hovet och AIK kunde punktera i den tredje perioden med att göra 3-0 och kvitterade därmed i finalserien. Ny match väntar imorgon igen på Hovet och chans för ett av lagen att hamnar i slagläge inför den fjärde matchen.

Detta innebär att det blir också match på måndag i Nelson Garden Arena - där man släppte biljetter tidigt idag på TAIFs hemsida. Sittplatserna tog slut på 15 MINUTER - helt galet tryck är det i Tingsryd, så vill man ha en plats - boka din plats här!

HockeyAllsvenskan, Tingsryds AIF | |