It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

#Dackeupproret - final 2: AIK kvitterade i finalserien - ny match imorgon

 
AIK var i ett pressat läge igår kväll när man på Hovet kunde hamna i 0-2 underläge i matcher mot Tingsryd. Till en början så var det Tingsryd som inledde matchen bäst. Men Solna-laget kunde komma in i matchen och fick det så viktiga 1-0 i första perioden.
 
I den andra perioden tog AIK över lite mer och skapade en hel del lägen som sagt och kunde till slut sätta dit 2-0 bakom en skymd Johannes Jönsson i TAIF-kassen.
 
Det studsade helt enkelt inte Tingsryds väg denna torsdagsafton på Hovet och AIK kunde punktera i den tredje perioden med att göra 3-0 och kvitterade därmed i finalserien. Ny match väntar imorgon igen på Hovet och chans för ett av lagen att hamnar i slagläge inför den fjärde matchen.
 
Detta innebär att det blir också match på måndag i Nelson Garden Arena - där man släppte biljetter tidigt idag på TAIFs hemsida. Sittplatserna tog slut på 15 MINUTER - helt galet tryck är det i Tingsryd, så vill man ha en plats - boka din plats här!