It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Silly Season: Efter fyra år - nu lämnar Ragnewall

Fyra år i TAIF-tröjan med mycket glädje har det blivit för Ragnewall som nu väljer att lämna.
Foto taget av: Eva-Lena Ramberg
 
En av dom främsta målvakterna i Tingsryd som vart här, Wictor Ragnewall som efter fyra år (junior+senior) väljer att nu lämna dom småländska skogarna.
 
Han var den bäste målvakten under denna säsong i HockeyAllsvenskan vad gäller i antalet insläppta mål per match (1,73) på dom 22 matcherna han spelade. Något som han definitivt kommer ta med sig och hela den här allsvenska säsongen som gick bra för hela laget.
 
Wictor som även spelade under J20 en säsong innan han gick in i division 1-kostymen och gjorde det fruktansvärt bra. Och han har bara växt och växt år för år, vilket är imponerande.
 
Jag önskar Ragge all lycka till i sin framtida hockeykarriär!