It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

JUNIOREXTRA: J20-spelare med i landslaget samt om TV-pucken

 
 
Tingsryds J20 forward Alexander Hövik är uttagen i det norska U20-landslaget i en 4-nationsturnering i Lillehammer mellan 3-6:e november. Lagen som Norge kommer möta är Slovakien, Tyskland och Schweiz. 
 
Läs mer här!
 
Om vi går över till Sverige och TV-pucken så har Tingsryds AIF hela fem spelare med i lag Småland som har TAIF som moderklubb.
 
Och TAIF-fostrade som är uttagna är målvakten Emil Cederlund, backarna Felix Blomkvist och William Petersson samt anfallarna Hampus Henriksson och Olof Olofsson.
 
Gruppspelet startar nu ikväll för Småland som har Gästrikland ikväll i TV-pucken som detta år hålls i Malmö. Övriga lag i Smålands grupp är Ångermanland och Södermanland. 
 
Gruppspelsmatcherna samt placeringsmatcherna visas på LiveArena och sen när slutspelet drar igång som är mellan 4-6:e november så kommer SVT att sända på sina kanaler. 
 
Läs mer om TV-pucken här!
 
Jag önskar både Alexander och alla TAIF-spelare i TV-pucken lycka till i sina turneringar!