It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

KRÖNIKA: Inte dom, utan VI - För VI är Tingsryds AIF

 
Veckan som gått UTGÅR även denna vecka då jag känner att jag behöver dela med mig i en krönika istället.
 
Jag har dom senaste matcherna som slutat med idel förluster och sen läst i 10-milagruppen för alla TAIFARE på Facebook och jag blir mörkrädd i vissa fall. Vi har nu sex raka förluster och det hjälper inte att hitta negativa saker utan det positiva.
 
Orden som skrivs där inne av s.k experter som sågar enskilda spelare till höger och vänster att vissa ska sättas på bänken som extra forward för den spelaren inte håller plus även andra detaljer i spelet. 
 
Men visst, jag kan tycka också att spelet kanske inte ser briljant ut vissa stunder eller att stjärnspelarna inte levererar.
 
Och nu dom senaste matcherna trots att det finns tendenser att det går åt rätt håll även om poängen uteblir så fortsätter man i FB-gruppen att såga spelet. Men jag ser positiva saker som i matchen mot Timrå där vi lite onödigt sätter oss i skiten mot slutet av tredje när vi få spela 3 mot 5 vid ställning 1-1. 
 
Dock innan detta sker så var det en bra match från Tingsryds sida även om vissa klagade på powerplay-spelet. Hallå? När har vi någonsin vart bra i powerplay vid den här tiden på säsongen. Sen rätt var det är så lossnar spelet i numerärt överläge också och man pangar in 2-3 mål i en match. 
 
Sen måste man räkna med att det inte alltid går på räls. När vi nu har förlorat sex raka så är det DOM/DE spelar inte bra, DOM/DE är dåliga i powerplay - inte VI, utan DOM skriver vissa i FB-gruppen. Men VI är ett lag hela föreningen, hela byn, hela kommunen - det är VI mot hela Hockey-Sverige. 
 
Jag måste såklart säga att jag blir trött på dom som klagar och gnäller - visst, jag har respekt för dom som ibland tycker kanske att det inte ser allt för bra ut. Men det går inte att gräva ner sig och tycka att allt är dåligt. Leta upp det positiva ifrån matcherna och ta med det positiva när du går på nästa hemmamatch.
 
Det är dags att visa att VI är TINGSRYDS AIF - inte bara dom på isen utan VI.
Så nu är det dags att ta tummen ur arslet och ta er upp till Nelson Garden Arena på onsdag kväll.
Ta med en vän eller två, arbetskollegan, morbror, farsan eller moster!
 
Nu visar VI hela Hockey-Sverige att vi står upp för vårat lag även i motgångar!
 
För det är VI som är TINGSRYDS AIF!
 
 
#1 - - Anonym:

Alltid fascinerande med s.k. experter som kommer med pekpinnar om vad folk skall uttrycka och tycka.....