It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Silly Season: Skador på backsidan - då värvar TAIF in en norrman

Bild tagen från: ST.nu
 
Skador på backsidan - norrman in i laget. TAIF värvar in norske landslagsmannen Nicolai Bryhnisveen p.g.a skadeläget som är på backsidan.
 
Då det råder skador samt avstängningar på backsidan så agerar Tingsryd nu med en permanent lösning. Norske landslagsmannen Nicolai Bryhnisveen som nu spelat i finska Kärpät i början på denna säsong, men p.g.a för lite istid där väljer han att signa på för TAIF.
 
Sen tidigare har man Viktor Bolin på lån från Nybro som kommer att spela med Tingsryd i torsdagens match. Nicolai kommer förmodligen bli spelklar till måndagens hemmamatch mot hans klubb han spelade ifjol för, nämligen Timrå. 
 
Läs mer på TAIFs hemsida!