VIDEO - Mats Fröshaug inför helgens cup: ''Går för att vinna hela skiten''

Nyförvärvet från Västervik, Mats Fröshaug inför helgens cup i Ljungby, varför det blev just Tingsryd och vad han tycker om fansen m.m

HockeyAllsvenskan, Tingsryds AIF | | Kommentera |

VIDEO - Kim Tallberg om helgens cupmatcher: ''Lite grinigt var det''

Mitt under dagens stretchning efter fyspasset så fick jag ett snack med nyförvärvet från Nybro, Kim Tallberg. Han berätta om matchen mot Karlskrona, cupmatcherna mot Karlskoga och Skövde samt varför det blev Tingsryd som ny klubbadress.

I klippet säger han att hans bästa hockeyminne är premiären när han spelade inför ett fullsatt Hovet. Han menar då säsongen 13/14 när han spelade med Troja och man mötte Djurgården i första matchen.
HockeyAllsvenskan, Hockeyettan, Tingsryds AIF | | Kommentera |

VIDEO - Try-outspelaren Hampus Melén: ''Riktigt kul att spela inför Brigaden''

Pratade med Hampus Melén som är på en try-out med Tingsryds AIF. Vi går igenom föregående match mot Rögle samt vad han tycker om att spela inför Gröna Brigaden.

HockeyAllsvenskan, SHL, Tingsryds AIF | | Kommentera |