It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

JUNIOREXTRA: TAIF-produkt uttagen i JVM-truppen

 
Tingsryd har fått ännu en JVM-spelare i David Gustafsson (numera i HV71) som blev uttagen till den preliminära JVM-truppen. JVM spelas mellan 26/12 - 5/1 i Buffalo, USA.
 
David är också dessutom den enda Kronobergaren som är uttagen i truppen - vilket är otroligt stort. Så kul att se Tingsryd och dess ungdom/juniorverksamhet ger fortsatt resultat. Den 17-årige TAIF-produkten är dessutom en av tre födda -00 som är uttagna till Juniorkronornas preliminära trupp. 
 
Den 25:e december bestäms vilka spelare som kommer få lämna då detta är bruttotruppen helt enkelt. Bara att önska David och hela JVM-truppen lycka till i USA.  
 
Hela truppen hittar ni HÄR!