VIDEO: Tingsryd klara för Slutspelsserien

Lite problem med ljudet i början av videon där ni får höja volymen något för att höra - så ni vet om detta.

Jag snackar om att Tingsryd är klara för Slutspelsserien tack vare lite hjälp från andra lag, om matchen mot AIK och vad jag tycker lite om dom andra lagen som är klara.

HockeyAllsvenskan, Tingsryds AIF | | Kommentera |

VIDEO: Inför avslutningen av HockeyAllsvenskan

PREMIÄR!

Ja, denna gång så är jag själv framför kameran (dock lite sämre kvalité) - men det ändrar vi till nästa gång. Jag pratar om juniorer, sen glider över till avslutningen av HockeyAllsvenskan samt inför matchen mot AIK imorgon kväll.

Har ni synpunkter eller tips på vad man mer kan göra i ett sånt här snack?
Maila till mig på itsallabouttaif@hotmail.com
HockeyAllsvenskan, Juniorextra, Tingsryds AIF | | Kommentera |

VIDEO: Wilma Hagelberg inför matchen mot Lakers Ladies

Jag fick ett snack med Queens of TAIFs Wilma Hagelberg, dom har tillsammans med Lakers Ladies anordnat två matcher spelarfruarna emellan där lagen har fått ge ett bidrag till varsitt välgörande ändamål.

Matchen i Växjö slutade med seger för Lakers, vi pratade såklart om den matchen sen vad man ska göra för att vinna matchen i Nelson Garden Arena på söndag.

Queens of TAIFs insamling mot mobbningen går till lokala föreläsningar i Tingsryd kommun. Vill ni bidra till detta ändamål gör ni det genom att swisha till mobilnr 073-904 60 93

Matchen startar 17.30 - insläpp 17.00 i Nelson Garden Arena - nu på söndag!
Allmänt, Tingsryds AIF | | Kommentera |