It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

VIDEO - J18s Elias Malmkvist om kvällens derby mot Troja

Tingsryds J18 spelade ikväll ett spännande och rafflande derby hemma mot Troja/Ljungby. En match som blev så jämn och tajt som ett derby ska vara. Fanns även härliga känslor i denna heta batalj som TAIF tyvärr förlorade med 4-5 efter full tid.
 
Här nedan snackar jag med J18s Elias Malmkvist som stod för två av målen mot Troja. Han ger en kort sammanfattning från matchen samt pratar om vad som krävs i matchen borta mot Oskarshamn på söndag. 
 
 
Den tunga förlusten innebär att man fortfarande ligger över det negativa kvalstrecket med 6 poäng, tre poäng före Karlskrona som förlorade ikväll borta mot Växjö med 3-1.