Lägga ner bloggen?

Börjar mer och mer luta åt att jag kommer lägga ner bloggen helt och hållet. Känns man står och stampar och inte få någon cred för den tid man lägger ner på laget i mitt hjärta och då inte bara A-laget utan även J-lagen.

Det står stilla helt enkelt och känns som om jag skulle lägga ner bloggen så tror jag ingen skulle bry sig ärligt tala enligt min mening - men det kanske finns en del där ute som skulle bry sig. Så vi får se vad som händer. Sen vill man gärna tjäna lite på att blogga såklart - men tyvärr så står det ganska stilla när det gäller inkomst på bloggandet.

Då jag snart haft bloggen i 10 år känns att det inte fått det där riktiga lyftet som jag hade hoppats på. Det är just besökar/läsarantalet som inte har ökat direkt. Trots att det har ökat i antalet gillningar på FB-sidan samt ökat på följarsidan på Twitter.

Ändå ligger man bara strax över 100 och ofta under 100 läsare när ett inlägg publiceras. Men beror helt på vad inlägget handlar om såklart.

Med tanke på hur många gillningar jag har på FB-sidan (över 1200) - så hade jag såklart hoppats på ca 400-500 läsare i snitt per inlägg. Kanske svävar iväg men det är bara vad jag hoppats på.

Sen är det såklart viktigt att man har drivet att hålla igång bloggen vilket jag anser att jag inte har under en hel säsong.

Ett alternativ är väl kanske att starta upp en ny blogg under nytt namn eller fortsätta här och ändra namnet på bloggen där det endast kommer handla om J18 och J20-lagen i Tingsryd. Men det är något som bara finns i tankarna just nu.

Sen får vi se när beslutet tas om bloggens vara eller icke vara.

Men till dess så får ni ha det så bra allihopa!