It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Blandade resultat från veckan som gått

 
Tingsryd spelade tre matcher som gav blandade resultat. Först matchen mot BIK Karlskoga borta, en match som kunde gått åt vilket håll som helst. Matchen slutade 1-1 efter 65 minuters spel och gick till straffläggning. En straffläggning där Karlskoga drog det längsta strået och satte alla sina straffar. 
 
Sen till fredagens klang och jubelföreställning i NGA när Leksand kom på besök. Det var i den tredje perioden man från Tingsryds sida drog ifrån 3-2 till 6-2 varav dom två sista målen kom i boxplay på mindre än minuten. En av dom bästa matcherna den här säsongen från dom grönvita. 
 
Söndagens bortamöte med topplaget Björklöven blev en tuff uppgift. Hemmalaget drog ifrån till 3-0 innan Tingsryd gav lite liv i matchen och reducerade till 3-1. Men detta var Umeålagets kväll där man vann med hela 6-1. 
 
Efter dessa resultat så placerar Tingsryd sig på en 10:e plats med 11 inspelade poäng på nio matcher. 
 
-----------------------------------------
 
Tingsryds J20 är ett lag i gott självförtroende efter sin fjärde raka seger som kom hemma mot ett förväntat topplag, Mölndal med segersiffrorna 4-2. Enda förlusten har kommit serieledande Oskarshamn som dock har samma poäng som Tingsryd men en bättre målskillnad. 
 
18 inspelade poäng på sju matcher och imorgon så väntar Skövde på hemmaplan, nedsläpp 19.00. Sen väntar Mariestad på bortaplan på lördagen, nedsläpp 14.00. 
 
Tingsryds J18 däremot har det väldigt tungt, man förlorade först bottenmötet mot jumbon Skövde borta med 3-0 - sen åkte man på ännu en förlust hemma mot Karlskrona igår med 1-6. 
 
Man har fem inspelade poäng på nio spelade matcher. Dom enda vinsterna har kommit mot Växjö i premiären hemma samt Oskarshamn där man vann efter straffar på hemmaplan. Härnäst väntar tuffa uppgifter då man möter Linköping borta på torsdag kväll - sen tar man sig an Malmö hemma på söndag, nedsläpp 15.50.