It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

FLASHBACK - När Tingsryd säkrade allsvenska kontraktet

Det stundar första derbyt mellan Tingsryds AIF och Troja/Ljungby på onsdag i Dackehallen a.k.a Nelson Garden Arena. Jag kommer lägga upp lite videoklipp från mötena lagen emellan.  
 
Här är det första som jag letat upp - detta är slutminuterna i Ljungby 2011, kvalseriens sista omgång. Tingsryd var tvungna att vinna matchen mot ett Troja som redan var klara för allsvenskan. Det stod mellan Tingsryd och Karlskrona om den sista platsen - ett Karlskrona som mötte Huddinge borta. 
 
Huddinge vann matchen mot Karlskrona - samtidigt som Tingsryd vann med klara 4-1 och ett stort jubel utbröt såklart i gamla Sunnerbohov den 8:e april 2011 för alla TAIF-fans.