It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

It's All About TAIF tippar HockeyAllsvenskan 17/18

 
Nu är det dags för den fasansfulla tippningen av HockeyAllsvenskan och som alltid är det absolut ingen lätt uppgift. Men i vilket fall - här nedan kommer den: 
 
 
 
1. MODO Hockey
2. Tingsryds AIF
--------------------------
3. Leksands IF
4. BIK Karlskoga
5. AIK
6. IK Oskarshamn
7. Södertälje SK
8. Timrå IK
--------------------------
9. Almtuna IS
10. IF Björklöven
11. IK Pantern
12. Västerviks IK
--------------------------
13. IF Troja/Ljungby
14. HC Vita Hästen
 
Kommentar:
Ja, när det gäller toppen och att jag placerar Tingsryd så högt upp känns det som man fått ihop ett lag för topp 5 och nu blev placeringen nummer två. Något eller några förväntade topplag får lämnas utanför topp 2 och denna gång blev det Leksand och AIK.
 
Pantern kommer att ha en sämre vinter i år likaså fjolårsnykomlingen Västervik. Så även nykomlingen för i år, Troja/Ljungby kommer få kriga för att haka sig kvar i serien. Men sen om man gör som Tingsryd och Västervik så blir jag inte förvånad - men kollar jag in truppen har man möjlighet att hanka sig kvar. Det gäller verkligen för Kronobergslaget att få en bra start.
 
Södertäljefansen får lite roligare säsong och tar sig till en slutspelsserie. Björklöven får återigen hamna utanför topp 8 - likaså Almtuna som tog sig som sista lag in i slutspelsserien ifjol får se sig passerade av Timrå som tar den sista Play off-platsen i år.
 
Har ni synpunkter eller åsikter? Maila mig till itsallabouttaif@hotmail.com