It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Silly Season - RYKTE: Amerikan på väg till Tingsryd?

 
Silly Season är i full gång men det har vart ganska tyst på TAIF-håll - fram tills i förra veckan där tre spelare kom in i Tingsryds trupp.
 
Men nu har jag fått uppgifter om att en amerikansk back vid namn Charlie Dodero ryktas vara på väg till Sverige och Tingsryd. Han har dom senaste säsongerna spelat i ECHL-laget Idaho Steelheads - men även i AHL-laget Syracuse Crunch. 

Silly Season - OFFICIELLT: Nyförvärv x 2 klara för Tingsryd

 
Tingsryd har bara radat upp nyförvärv på nyförvärv de senaste dagarna under denna Silly Season.
 
Igår stod det klart att finske backen Roni Rukajärvi med meriter från finska högstaligan - senast i Pelicans signar ett 1-årskontrakt med klubben. Läs mer här!
 
Inte nog med det - idag så har man hittat en poängspruta från HockeyEttan.  Forwarden Simon Norberg som ifjol gjorde 32 poäng (15+17) i Kristianstad har även han signat ett 1-årskontrakt.
 
Läs mer här!
 
 
 

Silly Season - OFFICIELLT: Back från HockeyEttan till Tingsryd

Tingsryd får förstärkning på backsidan från HockeyEttan - nämligen från nye huvudcoachen Per Ljusterängs tidigare lag, Kallinge/Ronneby. 
 
Från Tingsryds officiella Facebook-sida:
 
Huddingefostrade Marcus Karlström väljer nu att röra på sig efter två säsonger i Blekinge-klubben. Senaste säsongen blev det 14 poäng på 40 matcher - sen tidigare har han spelat för AIK i junioråren och även i HockeyAllsvenskan med Mora en säsong.
 
Visa fler inlägg