It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

J18: Tingsryd tog en viktig skalp i bottenstriden - besegrade serietvåan Malmö

 
Det var en otrolig viktig match för Tingsryds J18 när man mötte Malmö i Nelson Garden Arena igår. 
 
Med tanke på bottenstriden där både Oskarshamn och Karlskrona spelade under gårdagen så hade man läge att dra ifrån dessa lag. Och hemmalaget tog ledningen med 1-0 genom Jakob Jonsson efter fem minuter av period ett.
 
En mållös andra period följdes upp av en kanonad från bortalagets sida i den tredje akten för att vända till seger. Skåningarna skulle kvittera efter bara fyra minuter, men Hampus Andersson blev stor segerskytt när han med 6 ½ minut kvar gjorde 2-1 till hemmalaget.
 
Dom grönvita skulle hålla undan till tre blytunga poäng i kampen av bottenstriden. Samtidigt som serietvåan Malmö tappade mark till Växjö då serieledarna vann borta mot Karlskrona. 
 
Tingsryd som förlorade skotten med 18-37 ska tacka sin målvakt Emil Cederlund som motade 36 av skotten. Då både Karlskrona och Oskarshamn förlorade igår så drog TAIF ifrån med tre matcher kvar att spela. 
 
Övriga resultat igår (torsdag):
Karlskrona - Växjö  2-5
Oskarshamn - Borås  3-4
 
Så här ser bottenstriden ut
4. Tingsryd, 13 p, 14-21 i målskillnad
5. Karlskrona, 9 p, 30-28
-----------------------
6. Oskarshamn, 7 p, 25-27
 
Kommande omgång:
 
Söndag 11/2
Borås - Tingsryd
Skövde - Karlskrona
Växjö - Oskarshamn