It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

J18: Tung uddamålsseger för TAIF mot Oskarshamn

 
Det var en viktig match ikväll för J18 i bottenstriden då man mötte Oskarshamn borta. 
 
Ett Oskarshamn som Tingsryd vann första mötet med 1-0 på hemmaplan i premiären av denna serie. Och det skulle bli lika tajt och målsnålt som senaste bataljen. 
 
Victor Sandström var den som gav Tingsryd ledningen i andra perioden och en ledning som man hade in till den tredje akten. Sen blev det ett stort tryck mot Didrik Jansson i TAIF-kassen i tredje perioden från hemmalaget.
 
43 skott och inget av dom släppte TAIF-keepern förbi sig och såg till att dom grönvita tog med sig hem alla tre poängen.
 
Segern innebär att man passera Oskarshamn och har 10 inspelade poäng efter sju matcher. 
 
Och när Karlskrona förlorade kvällens möte med Malmö hemma som slutade 2-3, så innebar det att KHK ligger under det negativa kvalstrecket. 
 
Övriga resultat ikväll:
Karlskrona - Malmö  2-3
Skövde - Borås  2-6
 
Så här ser bottenstriden ut efter sju matcher:
4. Tingsryd, 10 p  -  12-20 i målskillnad
5. Oskarshamn, 7 p  -  19-18
-----------
6. Karlskrona, 6 p  -  25-21
 
Kommande match för J18 blir hemma mot Malmö - torsdag den 8 februari, nedsläpp 19.00