It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

J20: Tingsryd föll mot Vita Hästen - tappar i kampen om seriesegern

 
I eftermiddags så spelade J20 borta mot Vita Hästen, seger i den matchen och man har fortfarande häng på förstaplatsen.
 
Tingsryd kom till spel med tre femmor plus två forwards i fjärdelinan. Vita Hästen som behöver varenda poäng också för att undvika negativt kval tog ledningen med 1-0 i period ett. 
 
Till den andra perioden så fortsatte hemmalaget trumma på och göra både 2-0 och 3-0. Trots 41 skott på Hästen-keepern idag så lyckades man inte få in pucken, Norrköpingslaget kunde göra avslutande 4-0 i tredje som blev slutresultatet.
 
I och med denna förlust så drog Oskarshamn ifrån lite och har fyra poäng ner till Tingsryd i och med deras 11-3 seger över jumbon Grästorp hemma.
 
Det återstår alltså tre matcher för de flesta lag förutom Halmstad, Troja, Skövde och Grästorp som alla har en match mindre spelad än dom andra lagen.
 
Nio poäng att spela om och det finns fortsatt chans på serieseger för Tingsryd och ett förkval till PO till SuperElit på hemmaplan. Kommande match för J20 är hemma mot Mölndal som jagar Troja och Halmstad i kampen om tredjeplatsen. 
 
Men Tingsryd är inte helt klara för förkvalet - det krävs alltså en poäng för
 
Övriga resultat:
Oskarshamn - Grästorp  11-3
Borås - Halmstad  2-6
Mariestad - Mölndal  2-5
 
Så här ser kommande matcher ut:
 
Tisdag 6/2
Troja/Ljungby - Skövde, nedsläpp 19.00
 
Fredag 9/2
Oskarshamn - Mariestad, nedsläpp 19.00
 
Lördag 10/2 
Skövde - Halmstad, nedsläpp 13.10
Vita Hästen - Grästorp, nedsläpp 13.40
Tingsryd - Mölndal, nedsläpp 14.25