J20: Tingsryd föll mot Vita Hästen - tappar i kampen om seriesegern

I eftermiddags så spelade J20 borta mot Vita Hästen, seger i den matchen och man har fortfarande häng på förstaplatsen.

Tingsryd kom till spel med tre femmor plus två forwards i fjärdelinan. Vita Hästen som behöver varenda poäng också för att undvika negativt kval tog ledningen med 1-0 i period ett.

Till den andra perioden så fortsatte hemmalaget trumma på och göra både 2-0 och 3-0. Trots 41 skott på Hästen-keepern idag så lyckades man inte få in pucken, Norrköpingslaget kunde göra avslutande 4-0 i tredje som blev slutresultatet.

I och med denna förlust så drog Oskarshamn ifrån lite och har fyra poäng ner till Tingsryd i och med deras 11-3 seger över jumbon Grästorp hemma.

Det återstår alltså tre matcher för de flesta lag förutom Halmstad, Troja, Skövde och Grästorp som alla har en match mindre spelad än dom andra lagen.

Nio poäng att spela om och det finns fortsatt chans på serieseger för Tingsryd och ett förkval till PO till SuperElit på hemmaplan. Kommande match för J20 är hemma mot Mölndal som jagar Troja och Halmstad i kampen om tredjeplatsen.

Men Tingsryd är inte helt klara för förkvalet - det krävs alltså en poäng för

Övriga resultat:
Oskarshamn - Grästorp  11-3
Borås - Halmstad  2-6
Mariestad - Mölndal  2-5

Så här ser kommande matcher ut:

Tisdag 6/2
Troja/Ljungby - Skövde, nedsläpp 19.00